Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Klagenfurt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Klagenfurt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Klagenfurt miniguide

Klagenfurt
Bilutleie Klagenfurt

Klagenfurt er en vakker by i Østerrike og er hovedstad i delstaten Kärnten. Byen befinner seg helt sør i landet, i nærheten av den slovenske grensen. Ifølge målinger fra 2007 bor det i overkant av 90 000 innbyggere i Klagenfurt. Byen er over 800 år gammel og preges av både det moderne samfunnet og historiske gatenett.

Klagenfurt er en by som har beholdt sin rustikke sjarm og trekker turister mye på grunn av de vakre bygningene fra 1500- og 1600-tallet. I dag er de fleste bygninger og bakgårder i gamlebyen restaurert og byr på sjarmerende kaféer og små butikker. Klagenfurt er kjent for sine historiske byggverk, og rundt byen ligger det over 20 slott. Mange av disse huser i dag restauranter eller har åpent for omvisning. I august hvert år avholdes sommerfestivalen Altstadtzauber, som betyr ”den gamle byens magi”.

Det er mulig å ta fly fra utlandet, og Klagenfurt Wörthersee Internasjonale Flyplass befinner seg bare 3 km utenfor bykjernen.