Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Linz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Linz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Linz miniguide

Linz

Bilutleie Linz

Linz er Østerrikes tredje største by og innbyggertallet innfor bygrensene ble i 2009 målt til nesten 190 000. Medregnet de omkringliggende områdene ligger innbyggertallet på over 270 000 (2009). Byen befinner seg nær den tsjekkiske grensen i nord og er hovedstad i den østerrikske delstaten Oberösterreich. Europas nest lengste elv Donau, renner gjennom Linz.

Linz er en blanding av moderne og gammelt, noe som medfører at byen er svært mangfoldig og interessant. Ars Electronica Center er hyppig besøkt på grunn av aktiviteter og utstillinger som omhandler alt fra jordas befolkning til ”RoboLab”. En av festivalene i Linz er Brass Festival Linz som avholdes annet hvert år og er en festival om og med brassband. Byens historiske side er alltid synlig på grunn av gamle bygninger som Martinskirken fra 700-tallet og rådhuset fra 1600-tallet.

Det offisielle navnet på flyplassen er Linz Blue Danube Airport, og det er mulig å fly både innenlands og utenlands. Flyplassen ligger omtrent 13 km utenfor byen.

Norsk bokmål