Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rankweil

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rankweil inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rankweil miniguide

Rankweil
Bilutleie Rankweil

Rankweil er en ganske liten by som befinner seg langt vest i Østerrikes utstikkende arm. Det er bare 20 km til byen Dornbirn og det er kort vei til både den sveitsiske og tyske grensen. Rankweil tilhører delstaten Vorarlberg, og i 2006 ble innbyggertallet målt til i overkant av 11 000.

Området hvor Østerrike ligger i dag var viktig for romerne under romertiden, noe også Rankweil var. Rankweil bar den gang navnet Vinomna og var et viktig trafikknutepunkt. Etter utgravninger i området har det blitt funnet rester etter en romersk villa. Et annet minne fra fortiden er byens kanskje mest kjente severdighet Unserer Lieben Frauen Mariä Heimsuchung, eller Basilica of Our Dear Lady som den kalles på engelsk. Den vakre bygningen troner på en bergknaus, og byggingen startet omkring år 800.

Rankweil har ingen egen flyplass, men hvis man vil ankomme byen med fly kan man dra til flyplassen i Dornbirn. Hohenems-Dornbirn Airport befinner seg bare 12 km utenfor Rankweil.