Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lima

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lima inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lima miniguide

Leiebil Lima
Bilutleie Lima

Lima – som er hovedstaden i Peru – ligger midt på landets kystlinje mot Stillehavet. Med godt og vel 8 millioner innbyggere er den også landets desidert største by. Lima ble grunnlagt allerede i 1535, og det finnes fremdeles intakte bygninger i den gamle bydelen fra 1500- og 1600-tallet.

I tillegg til Limas historiske sentrum, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1988, finnes det svært mange flotte museer og utstillingssentre i byen. Blant de mest besøkte er  det arkeologiske museumskomplekset Huaca Juliana (Huaca Pucllana), som dokumenterer Perus oldtidskultur. Ellers må følgende museer nevnes: Museo Nacional de Arqueologia Antropologia e Historia del Peru, Museo de la Nación og Museo Larco. Dessuten har byen en rekke interessante kunstmuseer.

Utenom de historiske attraksjonene har en storby som Lima selvsagt masse å by på – bla. Et bredt utvalg av restauranter og utesteder, samt flere store kjøpesentre. Og i byens umiddelbare nærhet – særlig sør for sentrum – finnes det også flotte badestrender.

Perus hovedflyplass heter Jorge Chávez Internasjonale Flyplass, og den ligger i Callao – ca. 11 km vest for Lima.