Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lima

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lima inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lima miniguide

Leiebil Lima

Bilutleie Lima

Lima – som er hovedstaden i Peru – ligger midt på landets kystlinje mot Stillehavet. Med godt og vel 8 millioner innbyggere er den også landets desidert største by. Lima ble grunnlagt allerede i 1535, og det finnes fremdeles intakte bygninger i den gamle bydelen fra 1500- og 1600-tallet.

I tillegg til Limas historiske sentrum, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1988, finnes det svært mange flotte museer og utstillingssentre i byen. Blant de mest besøkte er  det arkeologiske museumskomplekset Huaca Juliana (Huaca Pucllana), som dokumenterer Perus oldtidskultur. Ellers må følgende museer nevnes: Museo Nacional de Arqueologia Antropologia e Historia del Peru, Museo de la Nación og Museo Larco. Dessuten har byen en rekke interessante kunstmuseer.

Utenom de historiske attraksjonene har en storby som Lima selvsagt masse å by på – bla. Et bredt utvalg av restauranter og utesteder, samt flere store kjøpesentre. Og i byens umiddelbare nærhet – særlig sør for sentrum – finnes det også flotte badestrender.

Perus hovedflyplass heter Jorge Chávez Internasjonale Flyplass, og den ligger i Callao – ca. 11 km vest for Lima.

Norsk bokmål