Leiebil Singapore

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Singapore

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Singapore inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Singapore miniguide

Leiebil Singapore
Bilutleie Singapore

Singapore er en liten republikk ved sørspissen av Malayahalvøya (Malakkahalvøya) i Øst-Asia. Arealet er ikke på mer enn 693 km2. Det er en øystat som stort sett består av storbyen Singapore (4,6 mill.innb. i 2009), som naturlig nok også er hovedstad. Den økonomiske utviklingen har de senere årene vært svært kraftig, og landet/byen har i dag en befolkning med gjennomgående høy levestandard. Singapore har et flerkulturelt preg – og også hele 4 offisielle språk: Kinesisk, malayisk, tamil og engelsk.

Litt utenfor sentrum finnes det flere naturreservater, der mindre områder av øyas opprinnelige tropiske regnskog (inkl. sump- og mangroveskog) er bevart. Klimaet er tropisk og relativt fuktig og varmt. Den årlige gjennomsnittstemperaturen ligger rundt +27 grader C. Singapore-øya er relativt flat, og det høyeste punktet – Bukit Timah – ligger ikke mer enn 163 m over havflaten.

Det finnes en rekke turistattraksjoner i Singapore. Blant de mest populære er den zoologiske hagen, hvor dyra er presentert i sine naturlige omgivelser, og hvor man også kan dra på nattsafari. Ellers må rekreasjonsområdet Sentosa nevnes, som bl.a. omfatter flere flotte badestrender.

Singapore har en av verdens aller travleste havner, og er på flere måter et sentralt trafikk-knutepunkt i Øst-Asia. Hovedflyplassen Changi Internasjonale Flyplass er den 5. største lufthavnen i hele Asia.

Leiebil kan bestilles på flere steder i Singapore gjennom Leiebilguiden.no. Den prisen du ser er den du betaler og inkluderer eventuell flyplassavgift, ubegrenset kjørelengde og alle forsikringer.

Leiebil destinasjoner