Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Harare

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Harare inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Harare miniguide

Leiebil Harare

Bilutleie Harare – Foto: © Greenmnm69

Harare, som tidligere var kjent under navnet Salisbury, er hovedstad i det sør-afrikanske landet Zimbabwe. Byen har ca. 1,5 millioner innbyggere, og er med det også landets største by.

Harare ble grunnlagt som et fort i 1890 av britiske kolonister under ledelse av Cecil Rhodes. Den er kjent for sine mange parker – der den store National Botanic Garden er den mest besøkte. Litt utenfor byen ligger for øvrig den vakre og storslåtte nasjonalparken The Mukuvisi Woodlands.

Ellers må Nasjonalgalleriet – med både faste og skiftende utstillinger – nevnes blant severdighetene. Det samme gjelder Queen Victoria Museum. Også Nasjonalarkivet – med mye spennende dokumentasjon av Zimbabwes historie – er et populært besøksmål.

Harare har flere store shoppingsentre, der det største og mest spesielle er Eastgate Center, som ligger nokså midt i byen. Det har et aircondition-system som er fullstendig organisk og ”naturlig” – sannsynligvis det første i sitt slag i verden. Et annet populært shoppingsenter er Westgate Mall.

Harare International Airport – som har en av Afrikas lengste rullebaner – ligger 12 km sør for byen.

Norsk bokmål