Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Harare

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Harare inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Harare miniguide

Leiebil Harare
Bilutleie Harare – Foto: © Greenmnm69

Harare, som tidligere var kjent under navnet Salisbury, er hovedstad i det sør-afrikanske landet Zimbabwe. Byen har ca. 1,5 millioner innbyggere, og er med det også landets største by.

Harare ble grunnlagt som et fort i 1890 av britiske kolonister under ledelse av Cecil Rhodes. Den er kjent for sine mange parker – der den store National Botanic Garden er den mest besøkte. Litt utenfor byen ligger for øvrig den vakre og storslåtte nasjonalparken The Mukuvisi Woodlands.

Ellers må Nasjonalgalleriet – med både faste og skiftende utstillinger – nevnes blant severdighetene. Det samme gjelder Queen Victoria Museum. Også Nasjonalarkivet – med mye spennende dokumentasjon av Zimbabwes historie – er et populært besøksmål.

Harare har flere store shoppingsentre, der det største og mest spesielle er Eastgate Center, som ligger nokså midt i byen. Det har et aircondition-system som er fullstendig organisk og ”naturlig” – sannsynligvis det første i sitt slag i verden. Et annet populært shoppingsenter er Westgate Mall.

Harare International Airport – som har en av Afrikas lengste rullebaner – ligger 12 km sør for byen.