Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Albi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albi miniguide

Leiebil Albi

Bilutleie Albi

Albi er en by i Sør-Frankrike. Byen ligger ca. 70 kilometer nordøst for Toulouse, ved elven Tarn. Ca. 66.000 innbyggere bor i Albi.

Byen er kanskje mest kjent som kunstneren Toulouse-Lautrecs fødeby. I museet Toulouse-Lautrec kan besøkende se mer enn 1.000 verk av kunstneren, som er en av Frankrikes mest populære malere. Albi har også en berømt gotisk katedral, Sainte-Cécile, som ble bygget i perioden 1282 til 1390. Den er 113 meter lang, 35 meter bred og 40 meter høy. Klokketårnet er 78 meter høyt. Katedralen er den største dekorerte katedralen i Europa, takket være renessansemaleriene i hvelvet. Her ligger også en bispeborg fra 1300-tallet, Palais de la Berbie. Den har en syv meter tykk mur. I 1678 ble det laget en hage ved borgen. Her er en av byens beste utsiktspunkter over elven Tarn. Det er her museet til maleren Toulouse-Lautrec ligger.

Flyplassen Toulouse Blagnac ligger 71 kilometer fra Albi sentrum.

Norsk bokmål