Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Albi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albi miniguide

Leiebil Albi
Bilutleie Albi

Albi er en by i Sør-Frankrike. Byen ligger ca. 70 kilometer nordøst for Toulouse, ved elven Tarn. Ca. 66.000 innbyggere bor i Albi.

Byen er kanskje mest kjent som kunstneren Toulouse-Lautrecs fødeby. I museet Toulouse-Lautrec kan besøkende se mer enn 1.000 verk av kunstneren, som er en av Frankrikes mest populære malere. Albi har også en berømt gotisk katedral, Sainte-Cécile, som ble bygget i perioden 1282 til 1390. Den er 113 meter lang, 35 meter bred og 40 meter høy. Klokketårnet er 78 meter høyt. Katedralen er den største dekorerte katedralen i Europa, takket være renessansemaleriene i hvelvet. Her ligger også en bispeborg fra 1300-tallet, Palais de la Berbie. Den har en syv meter tykk mur. I 1678 ble det laget en hage ved borgen. Her er en av byens beste utsiktspunkter over elven Tarn. Det er her museet til maleren Toulouse-Lautrec ligger.

Flyplassen Toulouse Blagnac ligger 71 kilometer fra Albi sentrum.