Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Angers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Angers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Angers miniguide

Leiebil Angers

Bilutleie Angers

Angers er en by i nord-Frankrike, ca. 90 kilometer sørøst for Nantes og 300 kilometer sørvest for Paris. Angers ligger ved elven Maine, åtte kilometer fra elvens utløp i Loire. Her bor ca. 156.000 innbyggere i selve byen, 230.000 inkludert forsteder.

Angers er rik på historie. I en byborg fra middelalderen med 17 tårn er det et 100 meter langt berømt veggteppe som fremstiller apokalypsen. Byen har også en vakker gotisk katedral. Det er flere museer i byen deriblant kunstmuseet, Musée des beaux arts d’Angers. Den tidligere Barrault-residensen fra 1500-tallet har huset en kunstsamling med malerier av bl.a. Chardin, Watteau og Boucher, siden 1796. I Angers ligger også 13 klostre, hvorav David d’Angers er det største. I dette klosteret er det en flere verk i marmor, samt bronsestatuer. Byen har også et museum for flyentusiaster. Angers har også flere kinoer og har et bra uteliv.

Flyplassen Nantes Atlantique ligger ca. 100 kilometer fra Angers.

Norsk bokmål