Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Angers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Angers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Angers miniguide

Leiebil Angers
Bilutleie Angers

Angers er en by i nord-Frankrike, ca. 90 kilometer sørøst for Nantes og 300 kilometer sørvest for Paris. Angers ligger ved elven Maine, åtte kilometer fra elvens utløp i Loire. Her bor ca. 156.000 innbyggere i selve byen, 230.000 inkludert forsteder.

Angers er rik på historie. I en byborg fra middelalderen med 17 tårn er det et 100 meter langt berømt veggteppe som fremstiller apokalypsen. Byen har også en vakker gotisk katedral. Det er flere museer i byen deriblant kunstmuseet, Musée des beaux arts d’Angers. Den tidligere Barrault-residensen fra 1500-tallet har huset en kunstsamling med malerier av bl.a. Chardin, Watteau og Boucher, siden 1796. I Angers ligger også 13 klostre, hvorav David d’Angers er det største. I dette klosteret er det en flere verk i marmor, samt bronsestatuer. Byen har også et museum for flyentusiaster. Angers har også flere kinoer og har et bra uteliv.

Flyplassen Nantes Atlantique ligger ca. 100 kilometer fra Angers.