Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Annecy

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Annecy inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Annecy miniguide

Leiebil Annecy

Bilutleie Annecy

Annecy er en by i Øst-Frankrike. Byen ligger 33 kilometer sør for Genève, ved nord-vestenden av den 14 kilometer lange Annecy-sjøen. Annecy er hovedstad i departementet Haute-Savoie. Byen har ca. 50.000 innbyggere i bykjernen, 137.000 med forsteder. Flere kanaler går gjennom sentrum av byen.

Annecy er en turistby plassert i den nordlige delen av de franske alpene. Middelalderbyen oppstod rundt et slott fra 1400-tallet. Byen var et viktig katolsk senter under reformasjonen, og her ligger også en sengotisk domkirke. Annecy kom på franske hender i 1860. I begynnelsen av august holdes det en festival ved innsjøen med fyrverkeri og underholdning. Byen er også kjent for sin animasjonsfestival som går av stabelen i juni hvert år.

Flyplassen Annecy – Meythet ligger seks kilometer utenfor sentrum av Annecy, mens Geneve flyplass er 50 kilometer unna. Det går buss mellom Genève og Annecy.

Norsk bokmål