Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Annecy

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Annecy inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Annecy miniguide

Leiebil Annecy
Bilutleie Annecy

Annecy er en by i Øst-Frankrike. Byen ligger 33 kilometer sør for Genève, ved nord-vestenden av den 14 kilometer lange Annecy-sjøen. Annecy er hovedstad i departementet Haute-Savoie. Byen har ca. 50.000 innbyggere i bykjernen, 137.000 med forsteder. Flere kanaler går gjennom sentrum av byen.

Annecy er en turistby plassert i den nordlige delen av de franske alpene. Middelalderbyen oppstod rundt et slott fra 1400-tallet. Byen var et viktig katolsk senter under reformasjonen, og her ligger også en sengotisk domkirke. Annecy kom på franske hender i 1860. I begynnelsen av august holdes det en festival ved innsjøen med fyrverkeri og underholdning. Byen er også kjent for sin animasjonsfestival som går av stabelen i juni hvert år.

Flyplassen Annecy – Meythet ligger seks kilometer utenfor sentrum av Annecy, mens Geneve flyplass er 50 kilometer unna. Det går buss mellom Genève og Annecy.