Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brest

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brest inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brest miniguide

Brest

Bilutleie Brest

Brest ligger i den nordvestre del av Frankrike –  i  Bretagne. Byen tilhører departementet Finestere og har 144.548 innbyggere (2006). Helt siden 1600-tallet har det vært en militær flåtebase her. I dag er den operert av NATO. Brest er ellers en viktig handels- og industriby.

Blant byens severdigheter er Pont de Recouvrance – en vertikal hevebro over elva Penfeld, bygget i 1854. Den forbinder den kulturhistorisk viktige gaten Rue de Siam med bydelen Quarttier de Recouvrance. Av andre populære attraksjoner i Brest er også middelalder-byggverkene Le Château de Brest  og Tour Tanguy.  De to monumentene ligger tvers overfor hverandre, på hver sin side av elva Penfeld – og begge huser historiske museumsavdelinger.

Ellers har byen også en rekke andre turistattraksjoner å by på: Det maritime opplevelsessenteret Océanopolis, den botaniske hagen Conservatoire botanique national de Brest og kunstmuseet «Musée des Beaux-Art».

Det er flere områder i nærheten av byen med fine badestrender som frister så vel lokalbefolkning som turister. Også spennende grotter og granittklipper finnes det her, og i tillegg til bademuligheter, tilbys det også aktiviteter som seiling og havfiske.

Nærmeste flyplass er Aéroport Brest-Bretagne, som ligger litt utenfor byen.

Norsk bokmål