Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brest

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brest inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brest miniguide

Brest
Bilutleie Brest

Brest ligger i den nordvestre del av Frankrike –  i  Bretagne. Byen tilhører departementet Finestere og har 144.548 innbyggere (2006). Helt siden 1600-tallet har det vært en militær flåtebase her. I dag er den operert av NATO. Brest er ellers en viktig handels- og industriby.

Blant byens severdigheter er Pont de Recouvrance – en vertikal hevebro over elva Penfeld, bygget i 1854. Den forbinder den kulturhistorisk viktige gaten Rue de Siam med bydelen Quarttier de Recouvrance. Av andre populære attraksjoner i Brest er også middelalder-byggverkene Le Château de Brest  og Tour Tanguy.  De to monumentene ligger tvers overfor hverandre, på hver sin side av elva Penfeld – og begge huser historiske museumsavdelinger.

Ellers har byen også en rekke andre turistattraksjoner å by på: Det maritime opplevelsessenteret Océanopolis, den botaniske hagen Conservatoire botanique national de Brest og kunstmuseet «Musée des Beaux-Art».

Det er flere områder i nærheten av byen med fine badestrender som frister så vel lokalbefolkning som turister. Også spennende grotter og granittklipper finnes det her, og i tillegg til bademuligheter, tilbys det også aktiviteter som seiling og havfiske.

Nærmeste flyplass er Aéroport Brest-Bretagne, som ligger litt utenfor byen.