Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Caen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Caen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Caen miniguide

Leiebil Caen

Bilutleie Caen

Caen ligger i Nord-Frankrike i Basse-Normandie. Byen er hovedstad i departementet Calvados, og ligger ved elven Orne, 15 kilometer fra Den engelske kanal. Ca. 120.000 innbyggere bor i Caen. Havnen har forbindelse med kanalen gjennom en skipskanal i Ouistreham. Herfra går det båt til britiske Portsmouth.

Caen er kanskje mest kjent som hjembyen til Vilhelm Erobreren. Han grunnla byen i 1066, og byen fikk en økonomisk oppsving da han erobret England. I 1204 kom byen på den franske kongens hender. Under revolusjonen var Caen et av girondinernes viktigste støttepunkter. Caen ble bombet og delvis ødelagt av de allierte i 1944, da den var sentral i operasjonen Overlord. I Caen ligger museet Mémorial, et fredsmuseum  dedikert til D-dagen. Så ligger også landingsstrendene i Arromanches og den amerikanske kirkegården like utenfor Caen. Kunstmuseet  i Caen har verker av kjente malere som Rubens, Rembrandt og Monet bl.a. Vilhelm erobreren er gravlagt i Saint-Etienne-kirken fra 1300-tallet.

Nærmeste flyplass er Caen, syv kilometer utenfor sentrum.

Norsk bokmål