Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Caen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Caen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Caen miniguide

Leiebil Caen
Bilutleie Caen

Caen ligger i Nord-Frankrike i Basse-Normandie. Byen er hovedstad i departementet Calvados, og ligger ved elven Orne, 15 kilometer fra Den engelske kanal. Ca. 120.000 innbyggere bor i Caen. Havnen har forbindelse med kanalen gjennom en skipskanal i Ouistreham. Herfra går det båt til britiske Portsmouth.

Caen er kanskje mest kjent som hjembyen til Vilhelm Erobreren. Han grunnla byen i 1066, og byen fikk en økonomisk oppsving da han erobret England. I 1204 kom byen på den franske kongens hender. Under revolusjonen var Caen et av girondinernes viktigste støttepunkter. Caen ble bombet og delvis ødelagt av de allierte i 1944, da den var sentral i operasjonen Overlord. I Caen ligger museet Mémorial, et fredsmuseum  dedikert til D-dagen. Så ligger også landingsstrendene i Arromanches og den amerikanske kirkegården like utenfor Caen. Kunstmuseet  i Caen har verker av kjente malere som Rubens, Rembrandt og Monet bl.a. Vilhelm erobreren er gravlagt i Saint-Etienne-kirken fra 1300-tallet.

Nærmeste flyplass er Caen, syv kilometer utenfor sentrum.