Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Castres

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Castres inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Castres miniguide

Leiebil Castres

Bilutleie Castres

Castres er en by i Sør-Frankrike i departementet Tarn. Byen ligger 72 kilometer øst for Toulouse ved elven Agout. Ca. 46.000 innbyggere bor i Castres, som ligger 172 meter over havet.

Byen er kanskje mest kjent som den franske sosialistlederen Jean Jaurès fødeby. Et museum ble tilegnet han i 1988. Ved byens sentrum, Place Jean-Jaurès, ligger kirken Notre-Dame de la Platé fra 1700-tallet, og katedralen St.-Benoît fra 1677. Katedralens hager ble designet av Le Nôtre, som også designet parken i Versailles. Byen har også et Goya-museum, navngitt etter den spanske maleren Francisco Goya. Dette museet har den største samlingen av spanske malerier i Frankrike, og inkluderer også verk av Zurbaran og Velazquez. Museet åpnet i 1840 og har ca. 28.000 besøkende årlig.  Castres arrangerer en årlig kortfilmfestival.

Nærmeste flyplass er Mazamet flyplass, som ligger ca. syv kilometer sørøst for Castres.

Norsk bokmål