Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Castres

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Castres inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Castres miniguide

Leiebil Castres
Bilutleie Castres

Castres er en by i Sør-Frankrike i departementet Tarn. Byen ligger 72 kilometer øst for Toulouse ved elven Agout. Ca. 46.000 innbyggere bor i Castres, som ligger 172 meter over havet.

Byen er kanskje mest kjent som den franske sosialistlederen Jean Jaurès fødeby. Et museum ble tilegnet han i 1988. Ved byens sentrum, Place Jean-Jaurès, ligger kirken Notre-Dame de la Platé fra 1700-tallet, og katedralen St.-Benoît fra 1677. Katedralens hager ble designet av Le Nôtre, som også designet parken i Versailles. Byen har også et Goya-museum, navngitt etter den spanske maleren Francisco Goya. Dette museet har den største samlingen av spanske malerier i Frankrike, og inkluderer også verk av Zurbaran og Velazquez. Museet åpnet i 1840 og har ca. 28.000 besøkende årlig.  Castres arrangerer en årlig kortfilmfestival.

Nærmeste flyplass er Mazamet flyplass, som ligger ca. syv kilometer sørøst for Castres.