Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Colmar

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Colmar inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Colmar miniguide

Leiebil Colmar

Bilutleie Colmar

Colmar er en by øst i Frankrike, i Alsace. Colmar er hovedstad i departementet Haut-Rhin, og ligger 15 kilometer vest for Rhinen. Ca. 67.000 innbyggere bor i Colmar.

Colmar ble grunnlagt på 800-tallet. I 1226 fikk byen status som fri keiserby i det tysk-romerske riket. Da byen var del av Tyskland het byen Kolmar. Den kom på franske hender i 1697, men ble tysk i 1871, og fransk etter 1945. Colmar har mange godt bevarte bygninger fra middelalderen og renessansen. Her er det berømte Isenheim-alteret fra 1500-tallet av Matthias Grünewald, som regnes som et mesterverk innen skulptursjangeren. Byen har flere eldre bygninger som St. Martins kirken fra 1200-tallet og dominikanerklosteret Unterlinden fra samme periode. Her ligger Unterlinden museum idag. Byen har også etnografisk, leketøysmuseum og Bartholdi-museum, designeren av Frihetsgudinnen i New York. Her er også samtidskunstmuseet Espace Andre Malraux.

Nærmeste flyplass er Basel eller Strasbourg, begge ca. 57 kilometer fra Colmar.

Norsk bokmål