Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Colmar

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Colmar inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Colmar miniguide

Leiebil Colmar
Bilutleie Colmar

Colmar er en by øst i Frankrike, i Alsace. Colmar er hovedstad i departementet Haut-Rhin, og ligger 15 kilometer vest for Rhinen. Ca. 67.000 innbyggere bor i Colmar.

Colmar ble grunnlagt på 800-tallet. I 1226 fikk byen status som fri keiserby i det tysk-romerske riket. Da byen var del av Tyskland het byen Kolmar. Den kom på franske hender i 1697, men ble tysk i 1871, og fransk etter 1945. Colmar har mange godt bevarte bygninger fra middelalderen og renessansen. Her er det berømte Isenheim-alteret fra 1500-tallet av Matthias Grünewald, som regnes som et mesterverk innen skulptursjangeren. Byen har flere eldre bygninger som St. Martins kirken fra 1200-tallet og dominikanerklosteret Unterlinden fra samme periode. Her ligger Unterlinden museum idag. Byen har også etnografisk, leketøysmuseum og Bartholdi-museum, designeren av Frihetsgudinnen i New York. Her er også samtidskunstmuseet Espace Andre Malraux.

Nærmeste flyplass er Basel eller Strasbourg, begge ca. 57 kilometer fra Colmar.