Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dijon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dijon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dijon miniguide

Dijon

Bilutleie Dijon

I Frankrikes østre del ligger Dijon, som er hovedbyen i departementet Côte-d’Or. Byen tilhører regionen Bourgogne, og har ca. 155.400 innbyggere. Dijon ble grunnlagt i 1722, og har i dag mange turistattraksjoner – spesielt innen arkitektur, historie, kultur og natur. Den sjarmerende Gamlebyen fra middelalderen – med flere monumenter og historiske, verdifulle bygninger – er ofte besøkt av feriegjester.

Palais des Ducs er et av byens mest kjente byggverk – et palass der de eldste delene er fra 1300-/ 1400-tallet. Både Rådhuset og kunstmuseet «Musée des Beaux Arts» ligger her. En annen kjent bygning er kirken Notre Dame fra 1220-tallet i gotisk stil – en av de største og vakreste kirkene i byen. På toppen av kirken kan man se kirkeklokken fra 1382, som fremdeles er et landemerke for Dijon.

Byen har også andre turistattraksjoner – bl.a. et arkeologisk museum, en botanisk hage, et planetarium, et naturhistorisk museum samt mange flotte parker og plasser. I tillegg finnes opera, teatre og kinoer samt gode restauranter og små hyggelig caféer.

Nærmeste flyplass er Aéroport Dijon Bourgogne, som ligger ved Longvic – 6 km sørøst for sentrum

Norsk bokmål