Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dijon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dijon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dijon miniguide

Dijon
Bilutleie Dijon

I Frankrikes østre del ligger Dijon, som er hovedbyen i departementet Côte-d’Or. Byen tilhører regionen Bourgogne, og har ca. 155.400 innbyggere. Dijon ble grunnlagt i 1722, og har i dag mange turistattraksjoner – spesielt innen arkitektur, historie, kultur og natur. Den sjarmerende Gamlebyen fra middelalderen – med flere monumenter og historiske, verdifulle bygninger – er ofte besøkt av feriegjester.

Palais des Ducs er et av byens mest kjente byggverk – et palass der de eldste delene er fra 1300-/ 1400-tallet. Både Rådhuset og kunstmuseet «Musée des Beaux Arts» ligger her. En annen kjent bygning er kirken Notre Dame fra 1220-tallet i gotisk stil – en av de største og vakreste kirkene i byen. På toppen av kirken kan man se kirkeklokken fra 1382, som fremdeles er et landemerke for Dijon.

Byen har også andre turistattraksjoner – bl.a. et arkeologisk museum, en botanisk hage, et planetarium, et naturhistorisk museum samt mange flotte parker og plasser. I tillegg finnes opera, teatre og kinoer samt gode restauranter og små hyggelig caféer.

Nærmeste flyplass er Aéroport Dijon Bourgogne, som ligger ved Longvic – 6 km sørøst for sentrum