Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Nancy

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nancy inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nancy miniguide

Leiebil Nancy

Bilutleie Nancy

Nancy er en by i Øst-Frankrike, og Lorraines største by. Nancy ligger ved elven Meurthe og Canal de la Marne au Rhin. Byen er hovedstad i departementet Meurthe-et-Moselle. Her bor ca. 104.000 innbyggere i bykjernen, 332.000 med forsteder.

Nancy vokste frem rundt et slott, og ble hovedstad for hertugdømmet Lorraine på 100-tallet. Byen er fortsatt regionens kulturelle sentrum. Nancy har flere praktfulle bygninger som kirken Église des Cordeliers fra 1400-tallet der hertugene av Lorraine er gravlagt. Rådhuset, katedralen og et tidligere hertugpalass fra 1300-1500-tallet er også vakre. Plassene Place Stanislas og Place de la Carrière med sine rokokko-bygninger er også verdt å få med seg, de står på UNESCOS verdensarvliste. Byen har flere kunstmuseer. Musée de l’École de Nancy fokuserer på  byens Art Noveau-stil. Det er også flere bygninger denne stilen i Nancy. Besøkende bør også smake den lokale ostepaien, Quiche Lorraine, med baconbiter.

Nærmeste flyplass er Metz-Nancy-Lorraine nord for Nancy.

Norsk bokmål