Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nancy

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nancy inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nancy miniguide

Leiebil Nancy
Bilutleie Nancy

Nancy er en by i Øst-Frankrike, og Lorraines største by. Nancy ligger ved elven Meurthe og Canal de la Marne au Rhin. Byen er hovedstad i departementet Meurthe-et-Moselle. Her bor ca. 104.000 innbyggere i bykjernen, 332.000 med forsteder.

Nancy vokste frem rundt et slott, og ble hovedstad for hertugdømmet Lorraine på 100-tallet. Byen er fortsatt regionens kulturelle sentrum. Nancy har flere praktfulle bygninger som kirken Église des Cordeliers fra 1400-tallet der hertugene av Lorraine er gravlagt. Rådhuset, katedralen og et tidligere hertugpalass fra 1300-1500-tallet er også vakre. Plassene Place Stanislas og Place de la Carrière med sine rokokko-bygninger er også verdt å få med seg, de står på UNESCOS verdensarvliste. Byen har flere kunstmuseer. Musée de l’École de Nancy fokuserer på  byens Art Noveau-stil. Det er også flere bygninger denne stilen i Nancy. Besøkende bør også smake den lokale ostepaien, Quiche Lorraine, med baconbiter.

Nærmeste flyplass er Metz-Nancy-Lorraine nord for Nancy.