Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Pertuis

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pertuis inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pertuis miniguide

Leiebil Pertuis

Bilutleie Pertuis

Pertuis er en by Sør-Frankrike, 20 kilometer nord for Aix-en-Provence. Byen ligger i Provence-Alpes-Côtes-d’Azur regionen, og er hovedstad i Vaucleuse departementet. Her bor ca. 19.000 innbyggere.

Pertuis har eksistert siden 981, mens på 1200-tallet ble det bygget et slott her. Pertuis er en liten by med gode shoppingmuligheter og et tradisjonelt senter med smale gater og mange fontener fra 1600-1900-tallet.  Byen har rester fra middelalderen: et klokketårn fra 1300-tallet, deler av en 1400-talls festningsmur og rester fra et 1600-talls slott. Her ligger turistinformasjonen. Besøkende kan bl.a. sykle, svømme eller gå fotturer i Durance-dalen. Pertuis har markedsdag om fredagen, og i begynnelsen av juni arrangerer byen blomsterparade, Corso Fleuri. I Mars arrangeres 7 jours per provenco, en provencalsk fest. Pertuis er et godt utgangspunkt for dagsturer til Avignon, Marseille og Aix-en-Provence. Pertuis ligger i Rhône dalen, og har Côtes de Luberon viner.

Marseille-Provence flyplass ligger ca. 38 kilometer sør for Pertuis.

Norsk bokmål