Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pertuis

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pertuis inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pertuis miniguide

Leiebil Pertuis
Bilutleie Pertuis

Pertuis er en by Sør-Frankrike, 20 kilometer nord for Aix-en-Provence. Byen ligger i Provence-Alpes-Côtes-d’Azur regionen, og er hovedstad i Vaucleuse departementet. Her bor ca. 19.000 innbyggere.

Pertuis har eksistert siden 981, mens på 1200-tallet ble det bygget et slott her. Pertuis er en liten by med gode shoppingmuligheter og et tradisjonelt senter med smale gater og mange fontener fra 1600-1900-tallet.  Byen har rester fra middelalderen: et klokketårn fra 1300-tallet, deler av en 1400-talls festningsmur og rester fra et 1600-talls slott. Her ligger turistinformasjonen. Besøkende kan bl.a. sykle, svømme eller gå fotturer i Durance-dalen. Pertuis har markedsdag om fredagen, og i begynnelsen av juni arrangerer byen blomsterparade, Corso Fleuri. I Mars arrangeres 7 jours per provenco, en provencalsk fest. Pertuis er et godt utgangspunkt for dagsturer til Avignon, Marseille og Aix-en-Provence. Pertuis ligger i Rhône dalen, og har Côtes de Luberon viner.

Marseille-Provence flyplass ligger ca. 38 kilometer sør for Pertuis.