Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Valence

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Valence inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Valence miniguide

Leiebil Valence

Bilutleie Valence

Valence er en by i Sør-Frankrike, 100 kilometer sør for Lyon. Valence er hovedstad i departementet Drôme i Rhône-Alpes regionen. Det bor ca. 65.000 innbyggere i bykjernen, 130.000 med forsteder.

Valence ble etablert i år 121, og ble bispesete på 300-tallet. På 1100-tallet ble byen hovedstad i  hertugdømmet Valentinois. Valence er en viktig handelsby i Rhône-dalen, som er rik på frukt og grønnsaker. Byen er kjent for smykkesteinfremstilling. Her er det en romansk katedral, Cathedrale St. Apollinaire fra 1095. I kirken er det et monument av Pius VI som døde i Valence i 1799. I katedralens bibliotek er det romerske antikviteter, og et bildegalleri. Besøkende kan også ta seg en tur i den lokale parken, Parc jouvet, eller ta seg en kanaltur. Blant byens kulinariske spesialiteter finner vi Le Suisse, en 200 år-gammel oppskrift på et brød med appelsinsyltetøy. Byen har også flere sjokoladetyper.

Flyplassen Valence Chabeuil er seks kilometer fra Valence, og flyplassen Lyon Saint-Exupéry 89 kilometer.

Norsk bokmål