Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Valence

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Valence inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Valence miniguide

Leiebil Valence
Bilutleie Valence

Valence er en by i Sør-Frankrike, 100 kilometer sør for Lyon. Valence er hovedstad i departementet Drôme i Rhône-Alpes regionen. Det bor ca. 65.000 innbyggere i bykjernen, 130.000 med forsteder.

Valence ble etablert i år 121, og ble bispesete på 300-tallet. På 1100-tallet ble byen hovedstad i  hertugdømmet Valentinois. Valence er en viktig handelsby i Rhône-dalen, som er rik på frukt og grønnsaker. Byen er kjent for smykkesteinfremstilling. Her er det en romansk katedral, Cathedrale St. Apollinaire fra 1095. I kirken er det et monument av Pius VI som døde i Valence i 1799. I katedralens bibliotek er det romerske antikviteter, og et bildegalleri. Besøkende kan også ta seg en tur i den lokale parken, Parc jouvet, eller ta seg en kanaltur. Blant byens kulinariske spesialiteter finner vi Le Suisse, en 200 år-gammel oppskrift på et brød med appelsinsyltetøy. Byen har også flere sjokoladetyper.

Flyplassen Valence Chabeuil er seks kilometer fra Valence, og flyplassen Lyon Saint-Exupéry 89 kilometer.