Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Reykjavik Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Reykjavik Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Reykjavik Lufthavn miniguide

Leiebil Reykjavik Lufthavn

Bilutleie Reykjavik Lufthavn

Reykjavik Lufthavn (RKV) ligger like i utkanten av sentrum av Reykjavik. Det er mulig å gå til flyplassen fra sentrum for den som ønsker det og det fins også busser. Hertz og Budget er de selskapene som tilbyr bilutleie.

Det første flyet tok av fra Reykjavik Lufthavn allerede i 1919. I 2008 benyttet 463,889 passasjerer seg av lufthavnen. Flyplassen brukes først og fremst til innenlandsflyvinger og er Islands viktigste på dette området. De aller fleste internasjonale flyreisene går derimot fra Keflavik Lufthavn som ligger 50 km fra Reykjavik. Fra Reykjavik Lufthavn kan en reise til Grønland, Færøyene og noen få charterdestinasjoner. Flyselskapene som betjener lufthaven er Air Iceland, Atlantic Airways og Eagle Air.

Det er flere kafeer på Reykjavik Lufthavn samt en restaurant. Det fins et beskjedent utvalg av butikker, blant annet en butikk som selger suvenirer og håndverk fra Island. Flyplassen har også en bank og et spesielt rom for familier med baby.

Norsk bokmål