Leiebil Island

brnd1

brnd2

brnd3

Spar inntil 70% på leiebil – Sammenlign 1200 bilutleieselskaper

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Island

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Island inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Island miniguide

Island

Bilutleie Island

Island, som ligger i Nord-Atlanteren (mellom Norge og Grønland), er Europas nest største øy – men har et relativt beskjedent folketall (306.694 innb. i 2009). Historisk sett har øya vært norsk (og etter hvert dansk) myndighetsområde. I 1918 fikk imidlertid Island selvstyre, men med den danske kongen som formelt statsoverhode. Siden 1944 har landet vært en selvstendig republikk.

Det meste av Island består av vulkanske bergarter, og landet har fremdeles flere aktive vulkaner (bl.a. Hekla). Kysten er preget av fjorder og fjell, mens det indre av øya er dominert av isbreer. Den største av dem, Vatnajökull, har et areal på hele 8.300 km2.

Klimaet på Island blir gjerne beskrevet som atlantisk, og er en mellomting mellom en temperert og en polar klimatype. Somrene er relativt kjølige (gjennomsnittelig + 11 grader C i juli), mens vintrene er milde (gjennomsnittelig – 1 grad C i januar).

Islands hovedstad, Reykjavík (ca. 118.000 innbyggere), ligger ved kysten sørvest på øya. Dette er Islands folkerikeste område, og i nærheten ligger også de nest største byene – Kópavogur og Hafnarfjördur. Flere av landets viktigste turistattraksjoner ligger også i denne delen av landet, bl.a. Thingvellir, vikingenes gamle tingsted. Av populære severdigheter ellers i landet må Vatnajökull Nasjonalpark og den berømte varme kilden Geysir nevnes.

Islands hovedflyplass er Keflavík Internasjonale Flyplass, som ligger 50 km sørvest for Reykjavík.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i Borgarnes, Reykjavik og Reykjavik Lufthavn.