Leiebil Reykjavik Lufthavn – Keflavik

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Reykjavik Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Reykjavik Lufthavn – Keflavik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Med en leiebil fra Reykjavik lufthavn er du ikke bundet av rutetidene for offentlig transport, og du har friheten til å dra dit veien fører deg. Hvis du planlegger å utforske Island på egen hånd, er en leiebil en uunnværlig følgesvenn.

Reykjavik Lufthavn miniguide

Leiebil Reykjavik Lufthavn
Bilutleie Reykjavik Lufthavn

Reykjavik Lufthavn, Keflavik (RKV) ligger like i utkanten av sentrum av Reykjavik. Det er mulig å gå til flyplassen fra sentrum for den som ønsker det og det fins også busser. Hertz og Budget er de selskapene som tilbyr bilutleie.

Det første flyet tok av fra Reykjavik Lufthavn – Keflavik allerede i 1919. I 2008 benyttet 463,889 passasjerer seg av lufthavnen. Flyplassen brukes først og fremst til innenlandsflyvinger og er Islands viktigste på dette området. De aller fleste internasjonale flyreisene går derimot fra Keflavik Lufthavn som ligger 50 km fra Reykjavik. Fra Reykjavik Lufthavn kan en reise til Grønland, Færøyene og noen få charterdestinasjoner. Flyselskapene som betjener lufthaven er Air Iceland, Atlantic Airways og Eagle Air.

Det er flere kafeer på Reykjavik Lufthavn – Keflavik samt en restaurant. Det fins et beskjedent utvalg av butikker, blant annet en butikk som selger suvenirer og håndverk fra Island. Flyplassen har også en bank og et spesielt rom for familier med baby.

Du finner en rekke bilutleieselskaper på Reykjavik Lutfthavn – Kefalvik inkludert Avis, Hertz, Enterprise og Budget.

Veiforhold

Før du drar ut på veiene med leiebilen, er det viktig å være klar over forholdene du kan møte. Islands veier varierer fra brede, asfalterte motorveier til smale, grusbelagte spor gjennom fjellene. Noen veger, spesielt i det indre av landet, kan kreve firehjulsdrevene kjøretøy.

Også været kan være uforutsigbart. Sterk vind, tåke og snø kan redusere siktbarheten og gjøre kjøreforholdene utfordrende. Sjekk alltid værmeldinger og veiforhold før du legger ut på tur. Dessuten, vær oppmerksom på lokale trafikkregler, særlig fartsgrenser og regler for kjøring utenfor asfalterte veier.