Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Caltanissetta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Caltanissetta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Caltanissetta miniguide

Leiebil Caltanissetta

Bilutleie Caltanissetta

Caltanissetta befinner seg på Sicilia som er en region og den største øya i Middelhavet. Øya ligger helt sør i Italia og skilles fra fastlandet av Messinastredet. Byen er hovedstaden i provinsen Caltanissetta og ligger omtrent midt på øya. Herfra er det ca. 60 km til Middelhavskysten i sør og litt over 100 km til østkysten og Det ioniske hav som er en del av Middelhavet. Innbyggertallet ble målt til rundt 60 000 i 2007.

I Caltanissetta er det en historisk bydel hvor det står historiske byggverk som blant annet borger og tårn. Palazzo Moncada ble påbegynt i 1635, men ble aldri fullført, og i byens katedral Santa Maria la Nova som ble reist på 1500- og 1600-tallet, kan man se statuer av tre og marmor samt fresker. Det finnes flere andre kirker i byen i tillegg til museer som et kunstmuseum og et arkeologisk museum hvor man beveger seg utendørs.

Catania-Fontanarossa Airport befinner seg omtrent 110 km øst for Caltanissetta.

Norsk bokmål