Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Caltanissetta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Caltanissetta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Caltanissetta miniguide

Leiebil Caltanissetta
Bilutleie Caltanissetta

Caltanissetta befinner seg på Sicilia som er en region og den største øya i Middelhavet. Øya ligger helt sør i Italia og skilles fra fastlandet av Messinastredet. Byen er hovedstaden i provinsen Caltanissetta og ligger omtrent midt på øya. Herfra er det ca. 60 km til Middelhavskysten i sør og litt over 100 km til østkysten og Det ioniske hav som er en del av Middelhavet. Innbyggertallet ble målt til rundt 60 000 i 2007.

I Caltanissetta er det en historisk bydel hvor det står historiske byggverk som blant annet borger og tårn. Palazzo Moncada ble påbegynt i 1635, men ble aldri fullført, og i byens katedral Santa Maria la Nova som ble reist på 1500- og 1600-tallet, kan man se statuer av tre og marmor samt fresker. Det finnes flere andre kirker i byen i tillegg til museer som et kunstmuseum og et arkeologisk museum hvor man beveger seg utendørs.

Catania-Fontanarossa Airport befinner seg omtrent 110 km øst for Caltanissetta.