Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Caserta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Caserta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Caserta miniguide

Leiebil Caserta

Bilutleie Caserta

Caserta er hovedstaden i provinsen med samme navn og tilhører regionen Campania. Regionen har en beliggenhet i den sørlige delen av Italia og byen befinner seg  rundt 40 km fra vestkysten som grenser til Middelhavet. Storbyen Napoli er å finne ca. 35 km sørvest for Caserta, mens landets hovedstad Roma ligger omtrent 200 km unna. Caserta ble anlagt rundt et fort på 500-tallet, og i dag ligger antall innbyggere på ca. 75 000 (2006).

Caserta er mest kjent for det praktfulle kongelige slottet med sine frodige hager og fontener. Slottet Palazzo Reale er det største palasskomplekset i Italia og er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det ble reist på 1700-tallet for områdets kongelige og består visstnok av over 1200 rom. Dersom man reiser ca. 5 km utenfor Caserta kommer man til den gammel byen Caserta Vecchia fra 700-tallet med blant annet en katedral fra 1153.

Napolis flyplass kalles også Capodichino Airport og ligger omtrent 30 km sør for Caserta.

Norsk bokmål