Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Caserta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Caserta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Caserta miniguide

Leiebil Caserta
Bilutleie Caserta

Caserta er hovedstaden i provinsen med samme navn og tilhører regionen Campania. Regionen har en beliggenhet i den sørlige delen av Italia og byen befinner seg  rundt 40 km fra vestkysten som grenser til Middelhavet. Storbyen Napoli er å finne ca. 35 km sørvest for Caserta, mens landets hovedstad Roma ligger omtrent 200 km unna. Caserta ble anlagt rundt et fort på 500-tallet, og i dag ligger antall innbyggere på ca. 75 000 (2006).

Caserta er mest kjent for det praktfulle kongelige slottet med sine frodige hager og fontener. Slottet Palazzo Reale er det største palasskomplekset i Italia og er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det ble reist på 1700-tallet for områdets kongelige og består visstnok av over 1200 rom. Dersom man reiser ca. 5 km utenfor Caserta kommer man til den gammel byen Caserta Vecchia fra 700-tallet med blant annet en katedral fra 1153.

Napolis flyplass kalles også Capodichino Airport og ligger omtrent 30 km sør for Caserta.