Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Como

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Como inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Como miniguide

Leiebil Como

Bilutleie Como

Como er hovedstaden i provinsen Como og tilhører regionen Lombardia som er å finne i den nordvestre delen av Italia. Byen befinner seg ved innsjøen Como og det er ca. 6 km til den sveitsiske grensen i nord og over 200 km til den franske grensen i vest. Como fikk navnet Novum Comum da Julius Cæsar inntok stedet i det 1. århundret f. Kr, og i dag ligger befolkningstallet på nesten 85 000 (2009).

På grunn av byens lange historie finnes det mange gamle severdigheter i Como, og mange av de historiske byggverkene ligger i gamlebyen med sin gamle bymur og tårn. Byggingen av katedralen startet på 1300-tallet, mens kirken San Fidele ble reist på 1100-tallet. Basilikaen Sant´Abbondio ble påbegynt på 1000-tallet og inneholder malerier fra samme århundre samt fresker fra 1300-tallet. Como er et ettertraktet reisemål for turister på grunn av byens beliggenhet i nærheten av Alpene samt plasseringen ved innsjøen Como.

Milan Malpensa Airport ligger ca. 50 km unna byen.

Norsk bokmål