Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Como

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Como inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Como miniguide

Leiebil Como
Bilutleie Como

Como er hovedstaden i provinsen Como og tilhører regionen Lombardia som er å finne i den nordvestre delen av Italia. Byen befinner seg ved innsjøen Como og det er ca. 6 km til den sveitsiske grensen i nord og over 200 km til den franske grensen i vest. Como fikk navnet Novum Comum da Julius Cæsar inntok stedet i det 1. århundret f. Kr, og i dag ligger befolkningstallet på nesten 85 000 (2009).

På grunn av byens lange historie finnes det mange gamle severdigheter i Como, og mange av de historiske byggverkene ligger i gamlebyen med sin gamle bymur og tårn. Byggingen av katedralen startet på 1300-tallet, mens kirken San Fidele ble reist på 1100-tallet. Basilikaen Sant´Abbondio ble påbegynt på 1000-tallet og inneholder malerier fra samme århundre samt fresker fra 1300-tallet. Como er et ettertraktet reisemål for turister på grunn av byens beliggenhet i nærheten av Alpene samt plasseringen ved innsjøen Como.

Milan Malpensa Airport ligger ca. 50 km unna byen.