Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Gorizia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gorizia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gorizia miniguide

Leiebil Gorizia

Bilutleie Gorizia

Gorizia er hovedstaden i provinsen Gorizia som tilhører regionen Friuli-Venezia Giuila og ligger ved foten av Alpene. Regionen befinner seg nordøst i Italia og grenser til Slovenia samt den innerste bukta av Adriaterhavet. Gorizia ligger i regionens sørøstre hjørne og strekker seg langs den slovenske grensen med elven Isonzo vest for byen og grensen i øst. Det er nesten 150 km til Venezia i sørvest, og innbyggertallet i Gorizia er anslått til ca. 35 000 (2009).

Gorizia ble anlagt på 1000-tallet, men flere av de historiske bygningene ble ødelagt under 1. og 2. verdenskrig, som blant annet byens katedral. Katedralen ble oppført på 1200-tallet, men bare deler av den originale bygningen overlevde 1. verdenskrig. Et kjent landemerke er middelalderborgen som ligger innenfor gamle murer og strekker seg tilbake til 1200-tallet. Etter 2. verdenskrig ble byen delt i to og gitt til henholdsvis Italia og Slovenia.

Friuli Venezia Giulia Airport kalles også Trieste Airport og befinner seg omtrent 30 km sør for Gorizia.

Norsk bokmål