Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Gorizia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gorizia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gorizia miniguide

Leiebil Gorizia
Bilutleie Gorizia

Gorizia er hovedstaden i provinsen Gorizia som tilhører regionen Friuli-Venezia Giuila og ligger ved foten av Alpene. Regionen befinner seg nordøst i Italia og grenser til Slovenia samt den innerste bukta av Adriaterhavet. Gorizia ligger i regionens sørøstre hjørne og strekker seg langs den slovenske grensen med elven Isonzo vest for byen og grensen i øst. Det er nesten 150 km til Venezia i sørvest, og innbyggertallet i Gorizia er anslått til ca. 35 000 (2009).

Gorizia ble anlagt på 1000-tallet, men flere av de historiske bygningene ble ødelagt under 1. og 2. verdenskrig, som blant annet byens katedral. Katedralen ble oppført på 1200-tallet, men bare deler av den originale bygningen overlevde 1. verdenskrig. Et kjent landemerke er middelalderborgen som ligger innenfor gamle murer og strekker seg tilbake til 1200-tallet. Etter 2. verdenskrig ble byen delt i to og gitt til henholdsvis Italia og Slovenia.

Friuli Venezia Giulia Airport kalles også Trieste Airport og befinner seg omtrent 30 km sør for Gorizia.