Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Maglie

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maglie inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maglie miniguide

Leiebil Maglie

Bilutleie Maglie

Maglie har en beliggenhet i provinsen Lecce, omtrent 30 km sør for provinshovedstaden. Stedet befinner seg midt i den sørlige delen av regionen Apulia som ligger på Italias hæl i Sør-Italia, like før landet svinger vestover mot Sicilia. Adriaterhavet befinner seg ca. 15 km østover, Tyrrenhavskysten ligger omtrent 30 km vest for byen og Middelhavskysten er å finne rundt 40 km sør for Maglie. I 2009 ble innbyggertallet målt til nesten 15 000.

Maglie ble anlagt rundt et tårn og vokste til en liten by utover middelalderen. I dag er Maglie en rolig by med en frodig natur og et tiltrekkende Middelhavsklima.  Besøkende kan reise ut til kysten og nyte strandlivet eller vandre rundt i byen og oppleve stedets historie. Av gamle byggverk er det mulig å se den vakre kirken Madonna dele Grazie som ble reist på 1600-tallet samt byens katedral som stammer fra det 18. århundret.

Casale Airport heter også Salento Airport og ligger nesten 80 km nord for Maglie.

Norsk bokmål