Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Maglie

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maglie inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maglie miniguide

Leiebil Maglie
Bilutleie Maglie

Maglie har en beliggenhet i provinsen Lecce, omtrent 30 km sør for provinshovedstaden. Stedet befinner seg midt i den sørlige delen av regionen Apulia som ligger på Italias hæl i Sør-Italia, like før landet svinger vestover mot Sicilia. Adriaterhavet befinner seg ca. 15 km østover, Tyrrenhavskysten ligger omtrent 30 km vest for byen og Middelhavskysten er å finne rundt 40 km sør for Maglie. I 2009 ble innbyggertallet målt til nesten 15 000.

Maglie ble anlagt rundt et tårn og vokste til en liten by utover middelalderen. I dag er Maglie en rolig by med en frodig natur og et tiltrekkende Middelhavsklima.  Besøkende kan reise ut til kysten og nyte strandlivet eller vandre rundt i byen og oppleve stedets historie. Av gamle byggverk er det mulig å se den vakre kirken Madonna dele Grazie som ble reist på 1600-tallet samt byens katedral som stammer fra det 18. århundret.

Casale Airport heter også Salento Airport og ligger nesten 80 km nord for Maglie.