Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Manfredonia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Manfredonia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Manfredonia miniguide

Leiebil Manfredonia

Bilutleie Manfredonia

Manfredonia er å finne i regionen Apulia som ligger i den sørlige delen av Italia og strekker seg over landets hæl som møter Middelhavet i sør. Byen tilhører provinsen Foggia og ligger på Adriaterhavskysten i øst, like ved Manfredoniabukta. Provinshovedstaden befinner seg ca. 40 km utenfor Manfredonia, mens storbyen Napoli ligger tvers over landet, omtrent 200 km vest for byen. I 2009 bodde det nesten 60 000 innbyggere i Manfredonia.

Manfredonia ble anlagt av Kong Manfred rundt år 1260 etter at befolkningen måtte forlate den gamle byen Siponto. Borgen og deler av muren som omringer den ble reist på 1100- eller 1200-tallet og huser i dag National Museum som er byens historiske museum. Kirken Santa Maria Maggiore di Siponto ble reist i 1117 og står i dag der hvor Siponto lå før, omtrent 3 km utenfor Manfredonia. I kirken San Domenico kan man se fresker fra 1300-tallet.

Den nærmeste flyplassen er Bari Airport som befinner seg ca. 100 km sør for Manfredonia.

Norsk bokmål