Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Manfredonia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Manfredonia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Manfredonia miniguide

Leiebil Manfredonia
Bilutleie Manfredonia

Manfredonia er å finne i regionen Apulia som ligger i den sørlige delen av Italia og strekker seg over landets hæl som møter Middelhavet i sør. Byen tilhører provinsen Foggia og ligger på Adriaterhavskysten i øst, like ved Manfredoniabukta. Provinshovedstaden befinner seg ca. 40 km utenfor Manfredonia, mens storbyen Napoli ligger tvers over landet, omtrent 200 km vest for byen. I 2009 bodde det nesten 60 000 innbyggere i Manfredonia.

Manfredonia ble anlagt av Kong Manfred rundt år 1260 etter at befolkningen måtte forlate den gamle byen Siponto. Borgen og deler av muren som omringer den ble reist på 1100- eller 1200-tallet og huser i dag National Museum som er byens historiske museum. Kirken Santa Maria Maggiore di Siponto ble reist i 1117 og står i dag der hvor Siponto lå før, omtrent 3 km utenfor Manfredonia. I kirken San Domenico kan man se fresker fra 1300-tallet.

Den nærmeste flyplassen er Bari Airport som befinner seg ca. 100 km sør for Manfredonia.