Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Modena

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Modena inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Modena miniguide

Leiebil Modena

Bilutleie Modena

Modena er hovedstaden i provinsen Modena og har et innbyggertall på over 180 000 (2009). Byen tilhører regionen Emilia-Romagna som befinner seg nord i Italia hvor landet strekker seg sørover med Adriaterhavet i øst og Middelhavet i vest. Fra Modena er det nesten 180 km til Milano og ca. 200 km til kystbyen Venezia. Det er usikkert når Modena ble grunnlagt, men byen var en romersk koloni i det 3. århundret f. Kr.

Dersom man har en interesse for museer, kan man besøke Palazzo dei Musei som ble reist på slutten av 1700-tallet. Her huses flere av Modenas kjente museer som arkeologisk museum i tillegg til Biblioteca Estense som er et av Italias viktigste bibliotek. Byens katedral ble påbegynt på 1000-tallet og vender mot Piazza Grande som begge er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den kjente sangeren Luciano Pavarotti ble født og døde i Modena.

Flyplassen i Bologna heter Guglielmo Marconi Airport og ligger ca. 50 km utenfor Modena.

Norsk bokmål