Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Modena

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Modena inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Modena miniguide

Leiebil Modena
Bilutleie Modena

Modena er hovedstaden i provinsen Modena og har et innbyggertall på over 180 000 (2009). Byen tilhører regionen Emilia-Romagna som befinner seg nord i Italia hvor landet strekker seg sørover med Adriaterhavet i øst og Middelhavet i vest. Fra Modena er det nesten 180 km til Milano og ca. 200 km til kystbyen Venezia. Det er usikkert når Modena ble grunnlagt, men byen var en romersk koloni i det 3. århundret f. Kr.

Dersom man har en interesse for museer, kan man besøke Palazzo dei Musei som ble reist på slutten av 1700-tallet. Her huses flere av Modenas kjente museer som arkeologisk museum i tillegg til Biblioteca Estense som er et av Italias viktigste bibliotek. Byens katedral ble påbegynt på 1000-tallet og vender mot Piazza Grande som begge er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den kjente sangeren Luciano Pavarotti ble født og døde i Modena.

Flyplassen i Bologna heter Guglielmo Marconi Airport og ligger ca. 50 km utenfor Modena.