Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Monopoli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Monopoli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Monopoli miniguide

Leiebil Monopoli

Bilutleie Monopoli

Monopoli er en havneby som ligger i provinsen Bari og har et innbyggertall på nesten 50 000 (2007). Provinsen tilhører regionen Apulia som befinner seg på Italias hæl sør i landet, og Monopoli grenser til Adriaterhavet i øst. Herfra eksporteres det varer som olivenolje og kornmøller. Det er ca. 40 km til provinshovedstaden Bari, og det er omtrent 65 km til Taranto og Tarantobukta i sør. Monopoli ble anlagt i år 545 etter ødeleggelsen av den greske byen Egnathia.

Sentrumet i byen er en historisk bydel som er vel bevart, og av gamle severdigheter kan man se blant annet St. Stephen-slottet fra 1086 som senere ble omgjort til et Benediktinerkloster. Katedralen i Monopoli strekker seg tilbake til 1100-tallet, og borgen Castle of Charles V ble oppført på 1500-tallet og var et fengsel fra det tidlige 1800-tallet til 1969. I dag huser det et kunstsenter i tillegg til forskjellige begivenheter.

Bari Airport kalles også Palese Airport og befinner seg ca. 50 km unna.

Norsk bokmål