Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Monopoli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Monopoli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Monopoli miniguide

Leiebil Monopoli
Bilutleie Monopoli

Monopoli er en havneby som ligger i provinsen Bari og har et innbyggertall på nesten 50 000 (2007). Provinsen tilhører regionen Apulia som befinner seg på Italias hæl sør i landet, og Monopoli grenser til Adriaterhavet i øst. Herfra eksporteres det varer som olivenolje og kornmøller. Det er ca. 40 km til provinshovedstaden Bari, og det er omtrent 65 km til Taranto og Tarantobukta i sør. Monopoli ble anlagt i år 545 etter ødeleggelsen av den greske byen Egnathia.

Sentrumet i byen er en historisk bydel som er vel bevart, og av gamle severdigheter kan man se blant annet St. Stephen-slottet fra 1086 som senere ble omgjort til et Benediktinerkloster. Katedralen i Monopoli strekker seg tilbake til 1100-tallet, og borgen Castle of Charles V ble oppført på 1500-tallet og var et fengsel fra det tidlige 1800-tallet til 1969. I dag huser det et kunstsenter i tillegg til forskjellige begivenheter.

Bari Airport kalles også Palese Airport og befinner seg ca. 50 km unna.