Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Pistoia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pistoia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pistoia miniguide

Leiebil Pistoia

Bilutleie Pistoia

Pistoia tilhører regionen Toscana og er hovedstaden i provinsen Pistoia. Toscana ligger på landets nordlige vestkyst og grenser til Middelhavet, mens Pistoia har en sentral beliggenhet nord i regionen. Byen ligger ved foten av fjellkjeden Appenninene og det er ca. 60 km til kysten. Firenze er å finne omtrent 40 km sørøst for Pistoia, mens den italienske rivieraen i nord ligger rundt 150 km unna. I 2008 ble innbyggertallet målt til ca. 90 000.

”Pistol” har fått navnet fra denne byen hvor våpnene angivelig først ble produsert, i 1515. Innenfor de gamle bymurene finner man den historiske bydelen med sine middelalderske bygninger, blant annet katedralen San Zeno som ble reist på 1100-tallet på restene av en da nylig nedbrent kirke fra 400-tallet. Katedralen ligger ved gamlebyens sentrum Piazza del Duomo og er prydet med malerier og skulpturer av kunstnere fra regionen. I dyrehagen Pistoia Zoo bor det rundt 600 dyr.

Peretola Airport tilhører Firenze og befinner seg ca. 30 km unna Pistoia.

Norsk bokmål