Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pistoia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pistoia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pistoia miniguide

Leiebil Pistoia
Bilutleie Pistoia

Pistoia tilhører regionen Toscana og er hovedstaden i provinsen Pistoia. Toscana ligger på landets nordlige vestkyst og grenser til Middelhavet, mens Pistoia har en sentral beliggenhet nord i regionen. Byen ligger ved foten av fjellkjeden Appenninene og det er ca. 60 km til kysten. Firenze er å finne omtrent 40 km sørøst for Pistoia, mens den italienske rivieraen i nord ligger rundt 150 km unna. I 2008 ble innbyggertallet målt til ca. 90 000.

”Pistol” har fått navnet fra denne byen hvor våpnene angivelig først ble produsert, i 1515. Innenfor de gamle bymurene finner man den historiske bydelen med sine middelalderske bygninger, blant annet katedralen San Zeno som ble reist på 1100-tallet på restene av en da nylig nedbrent kirke fra 400-tallet. Katedralen ligger ved gamlebyens sentrum Piazza del Duomo og er prydet med malerier og skulpturer av kunstnere fra regionen. I dyrehagen Pistoia Zoo bor det rundt 600 dyr.

Peretola Airport tilhører Firenze og befinner seg ca. 30 km unna Pistoia.