Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Potenza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Potenza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Potenza miniguide

Leiebil Potenza

Bilutleie Potenza

Potenza er hovedstaden i både provinsen med samme navn og regionen Basilicata. Regionen befinner seg sør i Italia og grenser til Tarantobukten som hører sammen med Det ioniske hav i sør, mens en liten del av regionen grenser til Middelhavet i vest. Potenza har en sentral beliggenhet i den nordlige delen av Basilicata og ligger omtrent 90 km øst for Middelhavskysten. Antall innbyggere i byen er anslått til ca. 70 000 (2009).

Potenza er en gammel by og ble grunnlagt av romerne i det 1. århundret f. Kr. Det står fortsatt flere historiske byggverk i byen og man kan blant annet besøke kirker som San Fransesco som ble grunnlagt i 1274 og San Michele fra 1000- og 1100-tallet. National Archaeological Museum er å finne i den vakre bygningen Palazzo Loffredo fra 1600-tallet, og det er også mulig å se rester av byportene som tilhørte den gamle bymuren.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Palese Airport i Bari som ligger ca. 130 km unna.

Norsk bokmål